Aprašymas
Rekomenduojama naudoti kepant duoną, gaminant salotas ir įvairiems patiekalams gardinti.
Sudedamosios dalys
Saulėgrąžų branduoliai, moliūgų sėklos, SEZAMO sėklos, kanapių sėklos nelukštentos.
Alergenai
Gali turėti SALIERŲ, GLITIMO, GARSTYČIŲ, SEZAMŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumo informacija 100 g produkto
Energinė vertė 2444 kJ / 590 kcal
Riebalai 47,2 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 6,6 g
Angliavandeniai 10,8 g
-iš kurių cukrų 0,8 g
Skaidulinės medžiagos 7,2 g
Baltymai 27,0 g
Druska 0,1 g
Kilmės šalis
Lietuva
Laikymo sąlygos
Vėsioje ir sausoje aplinkoje.
Receptai