Aprašymas
Kanapių sėklos jau seniai vertinamos kaip aukštos kokybės augalinės kilmės baltymų ir omega riebalų rūgščių šaltinis. Viena porcija kanapių sėklų (apie du kupinus šaukštus) suteikia 10 gramų baltymų ir 10 gramų omega. Kanapės taip pat turi visas devynias nepakeičiamas aminorūgštis, kurias turime gauti su maistu, nes mūsų kūnas to nedaro gamina juos natūraliai. Pabandykite įtraukti kanapių sėklas į dietą taip: -barstykite ant jogurto; -dėkite sėklas į kokteilius (smoothies) -naudokite kepiniam -apibarstykite salotas kanapių sėklomis kartu su kitomis sėklomis ar riešutais.
Sudedamosios dalys
Kanapių sėklos 100%
Alergenai
Gali turėti GLITIMO, GARSTYČIŲ, SALIERŲ, SEZAMŲ pėdsakų.
Maistingumo informacija 100 g produkto
Energinė vertė 2455 kJ / 592 kcal
Riebalai 48,0 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 5,2 g
Angliavandeniai 3,1 g
-iš kurių cukrų 2,6 g
Skaidulinės medžiagos 6,0 g
Baltymai 34,0 g
Druska 0,03 g
Kilmės šalis
Laikymo sąlygos
Sausoje, vėsioje aplinkoje.