Nemokamas pristatymas nuo € 25
Kontaktai
LT
MILD
Baltame padaže grybai „Voveraitės“
3
Porcijų kiekis: 4


Paruošimas

„Voveraites“ gerai nuplauti, nuvalyti žemių likučius, supjaustyti. Keptuvėje svieste apkepti smulkintus svogūnus, dėti grybus, trumpai apkepti. Pasiruošti baltą padažą: sauso padažo mišinį baltam padažui 25 g permaišyt su 100 ml vandeniu ir supilti į keptuvę ant grybų ir svogūnų. Kepti kol užverda padažas.

Ingredientai

• Grybų

• Sviesto

• Svogūno

• Sauso mišinio baltam padažui

• Prieskonių mišinio „Kaimiškas bulvytėms“

Naudojami produktai
Baltam padažui
Sausas mišinys 100g
Baltam padažui Sausas mišinys
Į krepšelį
€ 1.96
KAIMIŠKAS BULVYTĖMS
Mišinys 100g
KAIMIŠKAS BULVYTĖMS Mišinys
Į krepšelį
€ 1.09
Komentarai
Komentarų nerasta...
Palikti komentarą